Kategori Arkiv: Vuksen

Erotisk thaimassage göteborg bröstsmycken

erotisk thaimassage göteborg bröstsmycken

motsatta tillvägagångssättet, att utforska det breda utbudet av sexuella, andliga och känslomässiga möjligheter för oss alla. Avbokning ska ske senast 12 timmar innan bokad tid. Våra duktiga massöser, tanjas Thaimassage Spa är oöverträffad på grund av den distinkta traditionell thailändsk massage och enastående thailändska gästfriheten presenteras genom de välutbildade massör. En skön, avkopplande och spännande stund som kommer att överträffa dina/era förväntningar.

Erotisk massage göteborg: Erotisk thaimassage göteborg bröstsmycken

Tanjas Thaimassage Spa i Göteborg erbjuder avkoppling för både kropp och själ bland annat Thai massage, Olje massage, Varma örter massage och spa. Min avsikt är att man ska komma från en session med mig helt avslappnad, utvilad, fylld med glädje, ny energi och kanske även nya insikter. Deras engagemang och energi hjälp Salinda Spa leverera den ultimata spa-upplevelse till varje kund med varje besök. Det innebär att under augusti och september är det sista chansen, det här året, att få en session med mig. De flesta av oss har lärt sig att indela våra liv i olika kategorier - för att hålla arbete, andlighet och erotik så separat som möjligt - för att behålla lugnet och inte förolämpa någon. I väntan på att du får en tid hos mig tycker jag du ska passa på att köpa Barbara Carrellas bok: "Urban Tantra". Senaste nytt: Knappt 2 månader kvar!

Videos

Sara Blows Gothenburg.

Erotisk thaimassage göteborg bröstsmycken - Thaimassage, göteborg

Urban Tantra - Erotisk Massage, att njuta av sin kropp och sin sexualitet är en mänsklig rätt. De är intuitiva och deras förståelse för våra kunders behov är verkligen anmärkningsvärt. Du kan även få förverkliga dina fetisch drömmar, eller träffa dominan och hennes slav. Där finner du inte bara den massagen jag har som grund för mina sessioner utan även en mängd övningar, svar på många frågor om sexualitet och massor av spännande tips för erotiska upplevelser vare sig du har partner eller inte. Våra kroppar är rena underverk av erogena zoner och känsliga punkter med en kapacitet till njutning få av oss använder till fullo. De flesta kunder är imponerade av deras leenden. Stockholm  tisdag     21 augusti onsdag    22 augusti torsdag   23 augusti, maila (via kontaktformuläret) eller ring för att boka tid och/eller ställa frågor. För att säkerställa att vi håller våra löften ger vi vårt team med regelbundna interna lärande sessioner så att de ytterligare kan uppdatera sina kunskaper och hålla jämna steg med de senaste trenderna och framsteg i vår bransch, för att hålla på framkanten av spa-upplevelse. I början av oktober lämnar jag Sverige igen för att spendera höst och vinter på varmare breddgrader.

Thaimassage, göteborg: Erotisk thaimassage göteborg bröstsmycken

När vår erotiska energi överensstämmer med vårt andliga syfte frigörs vår kreativitet och vi kan lättare manifestera välstånd och lycka i livets alla områden, inklusive uppfyllande relationer till andra människor. Kom och upplev något utöver det vanliga. Boka session: Klippan måndag 13 augusti tisdag 14 augusti, göteborg onsdag 15 augusti (fullbokat) torsdag 16 erotisk thaimassage göteborg bröstsmycken augusti. Sker avbokning mindre än 6 timmar innan bokad tid betalas halva kostnaden för sessionen. Det enda jag önskar är att få veta vad du/ni vill uppleva så att vi tillsammans kan skapa den perfekta sessionen för dig/er. Vår thailändska terapeut och estheticians är medkännande, men samtidigt mycket fokuserade på resultat. Välkommen till Tanjas Thaimassage Spa. Se datum längre ner för bokning!

    Fler artiklar

0 Kommentar på "Erotisk thaimassage göteborg bröstsmycken"

Kommentar

E-postadressen är inte offentliggjort. Obligatoriska fält är markerade *